Naša zgodba

Z vami že od leta 2004

Naša zgodba se je začela leta 2004, ko smo se podali na pot raziskovanja in inovacij v svetu informatike. Z vizijo, da ustvarimo nekaj večjega in boljšega, smo začeli graditi mostove med tehnologijo in uporabniki v Sloveniji.

Naše korenine segajo v same začetke spleta v Sloveniji, ko smo še kot pionirji odkrivali nove možnosti in priložnosti, ki jih prinaša digitalna doba. Skozi leta smo pridobili neprecenljive izkušnje in znanje, ki nam omogočajo, da našim strankam nudimo celovite in prilagojene rešitve.

Vsaka stranka, ki stopi skozi naša vrata, je za nas nova priložnost, da pokažemo svojo strast in predanost. Naše storitve niso le tehnične narave – so zgodbe o uspehu, ki jih pišemo skupaj z vami.

Vedno tukaj za vas
Razumemo, da je svet informatike nepredvidljiv, hiter in pogosto nerazumljiv, zato smo za naše pogodbene stranke na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu. V nujnih primerih nas lahko vedno dosežete na naši dežurni telefonski številki – tu smo, da vam pomagamo.

Naša pot k uspehu
Vsako leto, odkar smo začeli, smo rasli in se razvijali, kar je odraz naše predanosti in trdega dela, pa tudi zaupanja, ki ste nam ga izkazali vi – naše stranke in partnerji.

S ponosom lahko rečemo, da je Naveza d.o.o. več kot le podjetje – smo skupnost inovatorjev, strokovnjakov in vizionarjev, ki skupaj ustvarjajo prihodnost.

Hvala, ker ste del naše zgodbe. Skupaj bomo nadaljevali s pisanjem novih poglavij uspeha!

Poslanstvo in vrednote

V podjetju Naveza d.o.o. verjamemo, da so naše odločitve in dejanja odraz naše zavezanosti k boljšemu svetu. Naš pristop temelji na treh stebrih: varovanju narave, varčevanju z energijo in negovanju spoštljivih, prijaznih ter etičnih odnosov.

Varovanje narave
Narava je naš največji zaklad, zato jo skrbno varujemo in iščemo rešitve, ki minimalno vplivajo na okolje. Zavedamo se, da ima vsako dejanje vpliv, zato se trudimo, da so naši projekti in storitve okolju prijazni. Naši procesi vključujejo uporabo trajnostnih materialov in tehnologij, ki zmanjšujejo ogljični odtis. Prizadevamo si za inovacije, ki naravo ohranjajo in jo hkrati spoštujejo.

 

Varčevanje z energijo
Energija je dragocen vir, zato jo uporabljamo premišljeno in učinkovito. Implementiramo najsodobnejše energetsko učinkovite rešitve, ki prispevajo k zmanjšanju porabe energije. Naša zaveza k varčevanju z energijo ni le ekonomska odločitev, temveč tudi moralna. S tem ne samo znižujemo stroške, ampak tudi zmanjšujemo naš vpliv na okolje in prispevamo k bolj zeleni prihodnosti.

 

Spoštljivi in etični odnosi
Verjamemo, da so odnosi temelj vsakega uspešnega podjetja. V podjetju Naveza d.o.o. gradimo kulturo spoštovanja, prijaznosti in etike. Naša notranja ekipa je naš največji kapital, zato spodbujamo odprto komunikacijo, medsebojno spoštovanje in sodelovanje. Prav tako skrbimo za etične in transparentne odnose z našimi strankami in poslovnimi partnerji. Vsak stik je priložnost za izkazovanje naše predanosti etičnim načelom.

 

Naša zavezanost k trajnosti, energijski učinkovitosti in etiki je vpeta v vsako naše dejanje in odločitev. Verjamemo, da lahko skupaj gradimo boljši svet, kjer tehnologija in narava sobivata v harmoniji, in kjer so medsebojni odnosi temelj zaupanja in uspeha.

Nazaj na vrh